• darkblurbg
  Dé vechtsportschool van Purmerend en omstreken!
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

 

Hierbij claim ik de beste vecht instructeur van Nederland te zijn tot en met 1.90 lang.

Ben je het hier niet mee eens. Doe mee aan de challenge!

Ben jij de eerste die mij verslaat in een 3 minuut sparsessie win jij de 100 euro + de advertentie waarbij ik claim dat ik de beste vecht instructeur ben haal ik offline.

Elke challenge duurt 3 minuten en om het alvast leuk te maken ik weet zeker dat het niemand lukt om de challenge te winnen. Alvast succes. Ik zie je wel verschijnen!

Nog even oefenen voor dat je komt. Bekijk hieronder een geweldig product om meer kans te maken met de challenge!

Perfectioneer je timing en precisie van je stoten en trappen met de Warriorsports Punch Ball en dit voor 9.99 inclusief verzendkosten:

https://warriorsports-pb.com/

Onthou: Hard wordt met hard bestreden!

Voor contact stuur een email naar info@warriorsports.nl of whatsapp naar 06-30451092 met de volgende gegevens:

Volledige naam / Leeftijd / Welke vechtsporten u beoefend / Hoeveel jaar ervaring hierin / Uw lengte /

Zie regels en spelvoorwaarde hieronder:

Regels voor de spar sessie:

Warriorsports Sparsessions youtube kanaal

 1. Minimaal 18 jaar en ouder!
 2. Het is verboden om de volgende technieken te gebruiken: in iemands ogen prikken met je vingers, naar de edelendelen schoppen of slaan, bijten, spugen Voor de rest is alles toegestaan. We willen een zo realistsche mogelijk vecht laten plaatsvinden tijdens de sparsessies. Het is dus mixed martial arts sparsessie met minder regels.
 3. Ronde is 3 minuten en gaat in wanneer de bel gaat. Einde van de rond vind plaats wanneer de bel gaat na de 3 minuten. Stoten en trappen, etc... die geraakt worden na de bel tellen niet mee met het aantal punten.
 4. Deelname is per maand 1x mogelijk! Nieuwe maand, Nieuwe kansen!
 5. U betaald 1 x 15 euro. Als u wint betaald u niks en krijgt u 100 euro.
 6. Helaas een limiet qua lengte tot 1.90. Ben zelf ook maar 1.75.
 7. Maximaal 2 personen per keer aanwezig. Waarvan 1 van de 2 mee doet aan de challenge. Niet 2x achterelkaar.
 8. Hulp door ander persoon die aanwezig is in de ruimte is niet toegestaan. In de echte wereld is er ook niemand die u helpt tijdens een gevecht dus dat is hier ook van toepassing!
 9. Bescherming word gedragen tijdens de sparsessie. Voor meer informatie scroll verder naar beneden.
 10. Bij aankomst tekend u het contract voor de sparsessie. Niet tekenen ook geen challenge! Dit omdat wij niet aansprakelijkheid willen hebben mocht er toch wat gebeuren met u door de sparsessie.

 Meer informatie:

 1. U gaat 3 minuten sparren tegen Warriorsports(dus mij). Warriorsports is niet aansprakelijk voor enige letsel die toegediend wordt aan u door de stoten, trappen, grondworpen, submissions etc. tijdens de spar sessie door Warriorsports. 
 2. De Sparsessie word gefilmd om complicaties te voorkomen bijvoorbeeld: dat er beschuldigingen van valsspelen worden gemaakt. Hier word ook de punten telling mee gedaan en niet tijdens de sparsessie, behalve als het duidelijk is dat u of ik meer is geraakt dan de tegenstander. Ook word deze online op het kanaal van Warriorsports geplaatst voor promotie! Hier tekent u alle rechten voor weg om hier iets mee te mogen doen of iets er aan te kunnen verdienen. Alle rechten van het film materiaal van de sparsessie gaan naar Warriorsports. Wel zijn er mogelijkheden voor doorverwijzing naar uw eigen kanalen.
 3. Beschermingen: Bitje, hoofdbescherming, bokshandschoenen en Shin pads worden gedragen tijdens de spar sessie voor bescherming om letsel schade te voorkomen. Waarom boks handschoenen en geen MMA handschoenen. We willen geen vingers in ogen krijgen. Draag zelf al een bril en hoef niet blind te worden door dat er een vinger in mijn oog is terecht gekomen omdat de persoon niet weet waar die mee bezig is of omgekeerd. In studies blijkt dat hoofdtrauma nog steeds kan opkomen zelfs met hoofdbescherming. Let dus hierop dat dit nog steeds kan gebeuren! Het enige wat Warriorsports niet heeft is een bitje. Deze moet u zelf regelen. Geen bitje maar toch willen. Nogmaals dit is op uw eigen risico en nogmaals Warriorsports is niet aansprakelijk voor enige schade die toegebracht aan u word. Voor de rest zijn alle spullen aanwezig voor de sparsessie. Eigen spullen meenemen? Ook prima.
 4. Spar sessie vind plaats in de trainings ruimte van Warriorsports. Behalve als dit anders word besproken door de klant en mij.
 5. De Spar sessie is in vechten met een beperkt aantal regels. Ook mogelijkheden voor alleen te sparren in het staande aspect. Wat valt onder het Staand aspect: Trappen, Stoten, Clinch, ellebogen en worpen naar de grond maar niet verder gaan naar het grond aspect.
 6. Hoe het win en verlies systeem werkt van de spar sessie. Heeft u mij laten afkloppen / knockout of dat ik niet meer in staat is om te vechten heeft u gewonnen. Is het u niet gelukt om mij uit te schakelen maar u heeft wel meer geland dan mij heeft u ook gewonnen. Dan heeft u de 100 euro gewonnen + een maand gratis trainen in mijn trainings ruimte. Is het u niet gelukt om de winnen dan bent u Warriorsports 15 euro verschuldigdt voor het meedoen van de sparsessie.
 7. Nogmaals Warriorsports is nergens aansprakelijk voor tijdens de spar sessie en hierna. Ik zal u zo goed mogelijk na de spar sessie proberen te helpen mochten er complicaties zijn ontstaan. Ik zal de klant niet in de steek laten maar ik wil nergens voor aansprakelijk gesteld voor kunnen worden en daarvoor tekent u ook dit recht weg!
 8. Wij moeten helaas een limiet qua lengte instellen tot en met 1.90. Dit i.v.m. wij nog niet een medewerker gevonden hebben die langer is dan 1.90 en hier in is geïnteresseerd om zijn eigen skills dagelijks te laten testen. Mogelijk dus wel in de toekomst dat dit kan voor mensen met een hoogte langer dan 1.90. Gewicht maakt niet uit!
 9. Respect is het belangerijkste tijdens de sparsessie. Wanneer het duidelijk is dat u beter bent dan ik of ik beter dan u hoeft er geen overkill plaats te vinden. Wat bedoelen ik met overkill. Dat u of Warriorsports niet door blijf slaan, schoppen, het extra lang vast houden van een wurg of een klem als de andere persoon niet meer in staat is om zich zelf goed te verdedigen. Bij knockout van u of een medewerker wordt het stappenplan gevolgd wat in de ruimte hangt. Dit is het zelfde door een wurg greep en de persoon raakt bewusteloos. Bij het niet goed naleven van het stappenplan wanneer iemand knockout geslagen is of bewusteloos is geraakt tijdens de sparsessie kan hiervoor een boete opgelegd worden door Warriorsports! Het gaat om vechten en niet om iemand te doden! Veiligheid staat voorop bij ons!
 10. Warriorsports kan ter alletijden de challenge wanneer deze is ingepland cancelen. Het bedrag wat u betaald voor het mee doen van de challenge wordt bij canceling door mij altijd vergoed.

 Corona regels:

 1. U bent niet ziek en heeft geen last van de volgende verschijnselen: Loopneus, hoesten, en alle andere verschijnselen van corona. Ziekte verschijnselen beteken geen spar sessie!
 2. Mocht ik  toch zien dat u verschijnselen heeft wordt het contract per direct ontbonden en word u meteen verwijderd van de trainingsruimte en zal er een schade vergoeding plaats vinden voor de tijd en moeite die door mij is gedaan voor het regelen van de spar sessie.

 Veel plezier!