• darkblurbg
  Dé vechtsportschool van Purmerend en omstreken!
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

 

Nu bij warriorsports: Lukt het jou om van 10 euro een 100 euro in 3 minuten te maken?

Lukt het jou om snelste tijd of de meeste punten te hebben einde van de maand in een sparsessie, win je einde van de maand de 100 euro!

Denk je dat dit iets voor jou is? Nog even oefenen? Bekijk hier een geweldig product om je timing en precision te verbeteren!

https://warriorsports-pb.com/

Zie regels en spelvoorwaarde hieronder:

Regels voor de spar sessie:

 1. U gaat 3 minuten sparren tegen een medewerker van Warriorsports. Warriorsports is niet aansprakelijk voor enige letsel die toegediend wordt aan u door de stoten, trappen, grondworpen, submissions etc. tijdens de spar sessie door de medewerker van Warriorsports. 
 2. Het is verboden om de volgende technieken te gebruiken: in iemands ogen prikken met je vingers, naar de edelendelen schoppen of slaan, bijten, spugen, kopstoten en naar het achterhoofd slaan of schoppen. Voor de rest is alles toegestaan. We willen een zo realistsche mogelijk vecht laten plaatsvinden tijdens de sparsessies. Het is dus mixed martial arts sparsessie met minder regels. 
 3. De Sparsessie word gefilmd om complicaties te voorkomen bijvoorbeeld: dat er beschuldigingen van valsspelen worden gemaakt. Hier word ook de punten telling mee gedaan en niet tijdens de sparsessie, behalve als het duidelijk is dat u of de Warriorsports medewerker meer is geraakt dan de tegenstander. Ook word deze online op het kanaal van Warriorsports geplaatst voor promotie! Hier tekent u alle rechten voor weg om hier iets mee te mogen doen of iets er aan te kunnen verdienen. Alle rechten van het film materiaal van de sparsessie gaan naar Warriorsports. Wel zijn er mogelijkheden voor doorverwijzing naar uw eigen kanalen.
 4. Beschermingen: Bitje, hoofdbescherming, bokshandschoenen en Shin pads worden gedragen tijdens de spar sessie voor bescherming om letsel schade te voorkomen. In studies blijkt dat hoofdtrauma nog steeds kan opkomen zelfs met hoofdbescherming. Let dus hierop dat dit nog steeds kan gebeuren! Het enige wat Warriorsports niet heeft is een bitje. Deze moet u zelf regelen. Geen bitje maar toch willen. Nogmaals dit is op uw eigen risico en nogmaals Warriorsports is niet aansprakelijk voor enige schade die toegebracht aan u word. Voor de rest zijn alle spullen aanwezig voor de sparsessie. Eigen spullen meenemen? Ook prima.
 5. Spar sessie vind plaats in de trainings ruimte van Warriorsports. Behalve als dit anders word besproken door de klant en de medewerker van Warriorsports
 6. De Spar sessie is in vechten met een beperkt aantal regels. Ook mogelijkheden voor alleen te sparren in het staande aspect. Wat valt onder het Staand aspect: Trappen, Stoten, Clinch, ellebogen en worpen naar de grond maar niet verder gaan naar het grond aspect.
 7. Ronde is 3 minuten en gaat in wanneer de bel gaat. Einde van de rond vind plaats wanneer de bel gaat na de 3 minuten. Stoten en trappen, etc... die geraakt worden na de bel tellen niet mee met het aantal punten.
 8. Deelname is per maand 1x mogelijk! Nieuwe maand, Nieuwe kansen!
 9. Hoe het win en verlies systeem werkt van de spar sessie. Heeft u de warriorsports laten afkloppen of dat hij/zij niet meer in staat is om te vechten wordt de tijd genoteerd hoelang u hierover gedaan hebt. Een tijd is meer waard dan punten. Zijn de 3 minuten voor bij van de sparsessie, word u gelanden technieken van de technieken die de medewerker van Warriorsports geland heeft afgehaald. Dus heeft u 1 techniek meergeland dan de medewerker heeft u 1 punt. Heeft u niet meer dan de medewerker van Warriorsports geland dan heeft u 0 punten.
 10. Nogmaals Warriorsports is nergens aansprakelijk voor tijdens de spar sessie en hierna. De medewerker zal u zo goed mogelijk na de spar sessie proberen te helpen mochten er complicaties zijn ontstaan. Wij zullen de klant niet in de steek laten maar wij zullen nergens voor aansprakelijk gesteld voor kunnen worden en daarvoor tekent u ook dit recht weg!
 11. Wij moeten helaas een limiet qua lengte instellen tot en met 1.80. Dit i.v.m. wij nog niet een medewerker gevonden hebben die langer is dan 1.80 en hier in is geïnteresseerd om zijn eigen skills dagelijks te laten testen. Mogelijk dus wel in de toekomst dat dit kan voor mensen met een hoogte langer dan 1.80. Gewicht maakt niet uit!
 12. U betaald 1 x 10 euro voor het mee doen van die maand!
 13. Minimaal 18 jaar en ouder!
 14. Respect is het belangerijkste tijdens de sparsessie. Wanneer het duidelijk is dat u beter bent of de medewerker van Warriorsports is er geen overkill nodig. Wat bedoelen wij met overkill. Dat u of de medewerker van Warriorsports niet door blijf slaan, schoppen, het extra lang vast houden van een wurg of een klem als de andere persoon niet meer in staat is om zich zelf goed te verdedigen. Bij knockout van u of een medewerker wordt het stappenplan gevolgd wat in de ruimte hangt. Dit is het zelfde door een wurg greep en de persoon raakt bewusteloos. Bij het niet goed naleven van het stappenplan wanneer iemand knockout geslagen is of bewusteloos is geraakt tijdens de sparsessie kan hiervoor een boete opgelegd worden door Warriorsports! Het gaat om vechten en niet om iemand te doden! Veiligheid staat voorop bij ons!

 Corona regels:

 1. U bent niet ziek en heeft geen last van de volgende verschijnselen: Loopneus, hoesten, en alle andere verschijnselen van corona. Ziekte verschijnselen beteken geen spar sessie!
 2. Mocht de medewerker van Warriorsports toch zien dat u verschijnselen heeft wordt het contract per direct ontbonden en word u meteen verwijderd van de trainingsruimte en zal er een schade vergoeding plaats vinden voor de tijd en moeite die de medewerker heeft moeten doen voor het regelen van de spar sessie.

Wanneer wordt de winner bekend gemaakt?

De winnaar wordt elke einde van de maand bekend gemaakt en staat op nummer 1 qua tijd of punten op de lijst. Hij of zij zal een email krijgen dat hij/zij gewonnen heeft. Mocht het zijn dat iedereen 0 punten heeft gehaald en niemand het gelukt is een tijd te krijgen is er die maand dan geen winnaar! Dan word het prijzengeld bij de volgende maand gestopt.